Jos Crusio

Ondernemer en adviseur drs Jos Crusio is de drijvende kracht van Crusio Consult. Hij studeerde af in de Algemene Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen en ging aan de slag bij de AMRO bank, later ABN Amro bank.

Een 21-jarige loopbaan binnen de bank volgde, waar hij o.a. functies vervulde als kredietanalist, bankdirecteur van het AMRO filiaal te Boxtel (waar hij tevens in 1991 verantwoordelijk was voor de integratie van ABN en AMRO bank), chef Districts Krediet Staf en all-round accountmanager rayon Eindhoven waar hij verantwoordelijk was voor de zwaardere accounts.

Daarna werkte Jos Crusio op interimbasis bij diverse Rabobanken, hoofdzakelijk binnen krediet gerelateerde functies. In 2004 besloot hij 'aan de andere kant van de tafel' te gaan zitten en als ondernemer ondernemers te begeleiden bij hun financiële- en kredietvraagstukken.

Jos Crusio wordt door veel ondernemers die bij hem aan tafel zaten gewaardeerd om zijn prettige en ontspannen doch professionele manier van aanpakken. Hij kijkt als een deskundige naar cijfers en financiŽn, maar verliest nooit het grote geheel uit het oog. En hij weet vanuit de praktijk wat ondernemen inhoudt.

Een prettige sparring partner voor uw kredietvraagstukken dus.

Klik hier voor de contactgegevens van Jos Crusio